Dogodki

PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVO NA CIKEL SPLETNIH DELAVNIC IN MEDNARODNO USPOSABLJANJE NA TEMO VODSTVENIH KOMPETENC NA PORTUGALSKEM

Objavil PiNA 6 februarja, 2023

Si mlada oseba, stara med 18 in 30 let, aktivna v svojem okolju in željna pridobivanja vodstvenih kompetenc ter spoznavanja novih ljudi v mednarodnem okolju?

V sodelovanju s partnerji projekta CHLaYdoscope te vabimo, da se pridružiš ciklu 6 brezplačnih spletnih delavnic, ki bodo izvedena od februarja do aprila 2023. 

Teh se bo udeležilo 60 udeležencev iz Italije, Portugalske, Slovenije, Grčije in Nizozemske, mi pa bomo udeležbo omogočili 10 osebam iz Slovenije

Iz vsake države bo nato izbran en predstavnik oziroma predstavnica, ki se bo maja 2023 udeležil_a enotedenskega mednarodnega usposabljanja na Portugalskem.

Delavnice in usposabljanje bodo v angleškem jeziku, izbrani mladi pa boste pridobili kompetence, ki jih potrebuje uspešen mladinski voditelj ter konkretno teoretično znanje, metode in orodja za učinkovito podporo, spodbujanje in omogočanje sodelovanja mladih v svojem okolju.

Več informacij o delavnicah in usposabljanju:
https://www.chlaydoscope.eu/leader-in-your-community-open-call-for/

Rok za prijavo smo podaljšali na 15. februar 2023. Prijavite se TUKAJ. 

Uspodabljanje je del projekta CHLaYdoscope namenjenega podpori razvoja kompetenc mladinskih voditeljev.