Dogodki

POSVET: ZELENA KOHEZIJA ZA SPODBUJANJE KROŽNEGA GOSPODARSTVA

Objavil PiNA 21 junija, 2021

Kakšno okolje sanjaš? Zdaj imaš priložnost, da nam poveš svoje najbolj divje sanje na temo spodbujanja krožnega gospodarstva. Pridruži se nam na dvournem posvetu, v četrtek, 1. julija 2021, ob 10. uri, na spletni platformi ZOOM. 

Z dogodkom želimo pridobiti seznam prioritetnih tem, področij in ukrepov, za katere meniš, da so nujni, da jih naslovi kohezija v obdobju 2021-2027.

Predloge in mnenja, ki jih bomo pridobili s tvojo pomočjo, bomo oblikovali v dokument s priporočili, ki ga bomo posredovali vsem organom, ki v Sloveniji skrbijo za pripravo vsebinskih dokumentov za izvajanje kohezije v obdobju 2021-2027 in jih predstavili na spletnih kanalih projekta.

PROGRAM 

9.50 – 10.00 – Prijava na platformo ZOOM
10.00 – Pozdravni nagovor
10.10 – 10.40 – Ogled pogovorne oddaje: spodbujanje krožnega gospodarstva (z gosti: Ladeja Godina Košir, Circular Change & ECESP; mag. Nena Dokuzov, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo; Majda Potokar, Tehnološki park Ljubljana)
10.40 – 12.00 Delavnica: kohezija in krožno gospodarstvo do 2027
Delavnica bo potekala po metodi svetovne kavarne in bo udeležencem ponudila možnost, da izrazijo svoje predloge in izzive, s katerimi se srečujejo na področju kohezije za spodbujanje krožnega gospodarstva. Skozi cikel 3 skupinskih pogovorov bomo pripravili izhodišča, ki bodo podlaga za oblikovanje dokumenta s priporočili.

PRIJAVA
Zaradi omejenosti mest je obvezna prijava na spletnem obrazcu. Rok za prijavo je sreda, 30. junij 2021.

O ORGANIZATORJIH
Posvet je organiziran v sklopu projekta Zelena kohezija, ki ga izvajamo Kulturno izobraževalno društvo PiNA in RTV Slovenija (Radio Koper in TV Koper).