Obvestila

KONEC ISIDORINE PROSTOVOLJSKE IZKUŠNJE

Objavil PiNA 12 junija, 2024

Pred kratkim se je prostovoljska izkušnja na PiNi zaključila za našo ESE prostovoljko Isidoro. Z nami je bila že drugič, saj je prvič prišla na prakso, tokrat pa na prostovoljsko izkušnjo.

Hvaležni smo ji za vložen trud v delo, projekte in dogodke. Za konec smo ji zastavili nekaj vprašanj, njene odgovore pa delimo z vami:

 

Kako razmeš PiNO zdaj, ob koncu prostovoljske izkušnje?

“Razumem jo kot organizacijo, ki izvaja veliko različnih in vsestranskih projektov na različnih področjih ter poudarja in vpliva na številne raznolike, a pomembne družbene vidike. Količina dela in skrbnosti, vloženega v vsak projekt, je neverjetna in zelo navdihujoča.”

 

Kaj je tvoj najljubši spomin, ki je nastal med delom na PiNI?

“Moj najljubši spomin je vezan na enega izmed prvih dogodkov, ki sem jih izvedla v okviru projekta BalanCed. Takrat sem prvič videla, kako vse skupaj deluje na velikem dogodku, in to je bil zame zelo poseben dan. To je spomin, ki mi je prvi prišel na misel ob prebiranju vprašanja, vendar je še veliko drugih spominov in izkušenj, ki jih bom odnesla s seboj in si jih zapomnila kot nekaj posebnega.

 

Kaj novega si pridobila na prostovoljski izkušnji in kaj boš odnesla s sabo iz te izkušnje?

“Pridobila sem veliko izkušenj in znanja, ki me je obogatilo kot osebo in mi pokazalo, kako deluje in posluje uspešna organizacija, kot je PiNA, ter kaj je za to potrebno. S seboj odnašam čudovite spomine in izkušnjo, ki je ne bi mogla pridobiti na noben drug način.”

 

Ali se počutiš, kot da si izpolnila svoje cilje in pričakovanja, ki si si jih zastavila pred prihodom na PiNo?

“S to izkušnjo sem zagotovo v marsičem izpolnila svoje cilje in si postavila nove izzive za naprej. Včasih je bilo težko, vendar je bilo na koncu vredno truda. Ta izkušnja mi je zelo pomagala pri osebni rasti in me spremenila v novo in boljšo osebo.“

 

Na kaj si najbolj ponosna?

“Najbolj sem ponosna na to, da sem sodelovala pri različnih projektih in k njim nekaj prispevala. Fascinantno je bilo videti, koliko truda in dela je vloženega v vsakega izmed njih, in ponosna sem, da sem lahko pri nekaterih pomagala.”

 

Bi za konec podelila kakšen citat ali misel, ki te spomni na PiNO?

“The big wheel keeps on turning

On a simple line day by day.”

 

Isidora, vso srečo za naprej ti želimo!