Obvestila

ZAKLJUČEK PROJEKTA LABELSCAPE OBELEŽILI NA VISU

Objavil PiNA 22 junija, 2022

Med 13. in 16. junijem 2022 se je naša ekipa udeležila zaključnega srečanja projekta LABELSCAPE, katerega partnerji smo tudi mi.

Namen projekta je razvoj mehanizmov za vključevanje oznak trajnosti v širše turistične politike in zagotavljanje podpore pobudam, ki temeljijo na destinacijah, v postopku certificiranja. Projekt prav tako obravnava tudi najnovejše izzive certificiranih destinacij in podjetij: prepoznavnost, dopolnjevanje z uporabniško ustvarjenimi vsebinami in digitalno transformacijo.

Tokratno srečanje smo namenili predvsem zaključni evalvaciji projekta, iskanju novih projektnih idej in povezovanj ter študijskemu obisku Visa, kjer so nas gostili partnerji iz Javnega zavoda RERA S.D. za koordinacijo in razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Spoznali smo mnogo dobrih praks turističnih ponudnikov, ki se pri svojem delu osredotočajo na trajnostni turizem in si izmenjali dobre zgodbe. Spoznali smo tudi ključne akterje na področju trajnostnega turizma, ki so nam predstavili Vis kot turistično destinacijo tudi širše.

Veseli nas, da smo s tem uspešno zaključili aktivnosti projekta.

Če bi želeli spoznati ključne dosežke projekta, sledite našim komunikacijskim kanalom tudi v prihodnje.