Dogodki

VABIMO NA VIRTUALNI POSVET Z MLADIMI O PRIHODNJEM RAZVOJU OBČINE PIRAN

Objavil PiNA 18 maja, 2020

V sredo, 27. maja 2020, ob 17. uri, v sodelovanju z Občino Piran in Mladinskim EPI Centrom Piran, organiziramo Virtualni posvet z mladimi o prihodnjem razvoju občine Piran, namenjen mladim med 13. in 30. letom.

Izvedli ga bomo v sklopu kampanje Skupaj, v sodelovanju za razvoj, namenjene preveritvi strateških ciljev občinskega prostorskega načrta občine Piran.

S posvetom želimo okrepiti sodelovanje z mladimi in slišati njihovo mnenje o prihodnjem razvoju občine Piran ter pridobiti odgovore na vprašanja, kaj mladi v njihovem prostoru pogrešajo, česa bi si želeli več in kaj posebej cenijo.

Spletni pogovor bodo vodili naši izkušeni moderatorji, v sodelovanju z Mladinskim EPI centrom Piran. Prisotni bodo tudi predstavniki Občine Piran, ki bodo na voljo za vsa vaša vprašanja.

Proces bo zastavljen zelo sodelovalno, saj bi radi slišali različna mnenja in videnja, kakšen prostor in kakšen razvoj si mladi v svoji občini želite. Predpriprava za sodelovanje v pogovoru ni potrebna, saj vas bomo vodili skozi vsa vprašanja. Dobrodošlo je, da že vnaprej razmislite, česa bi si v prihodnjem razvoju občine želeli.

Posvet bo potekal prek spletne aplikacije Zoom, povezavo do aplikacije pa boste prejeli v potrditvenem e-sporočilu. Prijave zbiramo vse do ponedeljka, 25. maja 2020, na tej povezavi.

Vljudno vabljeni vsi mladi, ki bi želeli s predlogi soustvariti prihodnost občine Piran!