Dogodki

VABIMO NA DELAVNICO LEGO® SERIOUS PLAY®

Objavil PiNA 9 novembra, 2022

Se ukvarjate s trenerstvom oziroma fasilitiranjem in aktivno delujete v nevladnem sektorju? Pridružite se nam na na delavnici LEGO® SERIOUS PLAY®! Srečali se bomo v konferenčni dvorani hotela Grand Koper, v sredo, 16. novembra 2022, med 9.00 in 15.00.

Vsi, ki bi si pred začetkom delavnice zaželeli kave, ste med 8.00 in 9.00 vabljeni na neformalno druženje v naše prostore (Gortanov trg 15, Koper).

Delavnico bo vodil Jaka Oman, certificiran LEGO® SERIOUS PLAY® fasilitator. Jaka je eden prvih in najbolj izkušenih LSP fasilitatorjev v Sloveniji in na Balkanu. Certifikat za izvajanje metode je pridobil januarja 2017 in je do danes izvedel že več kot 90 LSP delavnic v 6 državah, kjer je bilo skupaj več kot 900 udeležencev. Več o metodi: KLIK.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno imeti veliko predhodnega znanja, primerna je za bolj ali manj izkušene trenerje. Vključevala bo predstavitev in demonstracijo metode na temo: Zakaj sem nevladnik_ca?

Za kosilo bo poskrbljeno.

Udeležba je brezplačna.

Zaradi omejenega števila mest (max 20) je obvezna predhodna prijava. Prijave zbiramo do petka, 11. novembra 2022, TUKAJ.

Delavnica je del projekta Za stanovanjske zadruge, podprtega s sredstvi Programa Active Citizens Fund v Sloveniji 2014–2021 (prek finančnih mehanizmov EEA in Norveške).

Vabljeni!