Obvestila

PRIDRUŽI SE USPOSABLJANJU ZA KOMUNIKATORJE_KE!

Objavil PiNA 27 julija, 2021

Si mlada oseba, stara med 15 in 29 let, trenutno brezposelna ali pa delaš prekarno – preko študentske napotnice, avtorske pogodbe, honorarno, na črno? Bi te veselilo delo v organizacijah, ki aktivno delujejo na področju spreminjanja družbe? Te zanima pridobivanje znanj in veščin komunikatorja_ke? Potem se prijavi na naše usposabljanje v sklopu projekta Katalizatorji – zaposlovanje mladih za družbene spremembe!

KDAJ? od 23. avgusta do 10. septembra 2021
KJE? V Zeleni dvorani v pritličju Obrtniškega doma Koper (Staničev trg 1, Koper)

Katalizatorji družbenih sprememb je projekt, v sklopu katerega bomo mlade usposabljali za opravljanje dela komunikatorjev_k v organizacijah civilne družbe. Gre za enega izmed kadrovskih profilov, ki organizacijam civilne družbe trenutno najbolj primanjkuje.

Usposabljanje se bo izvedlo v sedmih modulih, skupno bo trajalo 100 ur. Izvajali jih bomo partnerji projekta: PiNA, Sindikat Mladi Plus, MC Ormož, MC Postojna in MC Dravinjske doline. Udeležba na usposabljanju je seveda brezplačna.

Na usposabljanju boste pridobili dragocena znanja o organizacijah civilne družbe, družbenih izzivih, ki jih naslavljajo, naučili se boste smiselno uporabljati različna komunikacijska orodja, pripraviti komunikacijski načrt, snovati komunikacijsko kampanjo, posebej pa se bomo osredotočili še na komuniciranje z mediji in javno nastopanje.

Pridruži se nam in poišči svoj prostor med katalizatorji družbenih sprememb!