Dogodki

OKNO PRILOŽNOSTI V EU 2024

Objavil PiNA 2 aprila, 2024

Bi rad_a pridobil_a nove izkušnje in se podal_a na dogodivščino v tujino? Te zanima, kaj vse ti lahko ponudita programa Evropska solidarnostna enota in Erasmus+?

Če si na vsaj dve vprašanji odgovoril_a z DA, potem se nam pridruži na našem dogodku in vstopi v čudoviti svet priložnosti za mlade v EU.

V petek, 5. aprila, v okviru evropskega tedna mladih, bomo med 11. in 15. uro, na Gortanovem trgu v Kopru, predstavljali priložnosti za mlade v EU skupaj s prostovoljkami iz PiNE, ki bodo z vami delile svoje izkušnje “iz prve roke”.

Poleg barvite in kreativne stojnice z vsemi informacijami o priložnostih, ki jih ponuja svet prostovoljstva, bomo za mlade postavili tudi veliko interaktivno igro EU namigi, kjer se bomo v vlogi figuric premikali po veliki igralni platformi, sledili namigom in odkrivali, kaj vse ti programi prinašajo. Na zabaven način vam bomo predstavili priložnosti, ki jih ponujajo programi Evropske solidarnostne enote in Erasmus+. Imeli boste priložnost tudi sproščeno poklepetati s prostovoljci in prostovoljkami o njihovih izkušnjah tako v Sloveniji kot v tujini.

Za vas imamo pripravljene tudi informativne letake, kjer so zapisane vse priložnosti, ki jih ponujata programa Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota

Dogodek organiziramo v okviru evropskega tedna mladih. Izveden bo v sodelovanju s Slovensko filantropijo in z dogodkom Pot solidarnosti.

Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko tudi vi postanete del te zgodbe.