Obvestila

OBJAVLJEN JE RAZPIS »SPODBUDE ZA REŠITVE: DOLGOŽIVA DRUŽBA«

Objavil PiNA 30 oktobra, 2020

Razpis »Spodbude za rešitve: dolgoživa družba« je tu! Namenjen je nevladnim organizacijam iz Obalno-kraške regije, ki bi se s svojimi aktivnostmi skupaj s partnerji aktivno vključile v izboljšanje kakovosti življenja in zdravja dolgožive družbe v regiji.

Z razpisom, ki smo ga pripravili v okviru ISKRE – Stičišča NVO Istre in Krasa, želimo spodbuditi in finančno podpreti največ tri rešitve s področja dolgožive družbe in prispevati k zagotavljanju primernih pogojev za dolgoživo družbo (tj. za družbo, v kateri naj bi ljudje optimalno izkoristili svoje potenciale v vseh obdobjih svojega življenja in v kateri so človekove pravice enake za vse ljudi, ne glede na njihovo starost).

Posredno želimo vzpostaviti mehanizem spodbude in podpore za trajnostne storitve nevladnega sektorja Obalno-kraške regije za reševanje izzivov in naslavljanja potreb dolgožive družbe.

Predvidena skupna višina sredstev, ki so na razpolago za izvedbo tega razpisa, je 7.500,00 EUR. Prijavitelj lahko zaprosi za najmanj 1.500,00 EUR in največ 2.500,00 EUR. Projekti bodo financirani stoodstotno.

Prijavite se lahko do vključno 29. novembra 2020, na tej povezavi.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA: KLIK.

V pomoč potencialnim prijaviteljem smo 11. novembra 2020 organizirali informativno spletno delavnico. Če ste jo zamudili, si lahko ogledate posnetek na povezavi.

Za dodatne informacije nam lahko pišete na info@sticisce-iskra.si, odgovorili vam bomo v roku 24 ur. Obravnavali bomo vprašanja, ki bodo prispela do vključno 25. novembra 2020.

Da boste ostali na tekočem z razpisom, pa vas vabimo, da še naprej spremljate spletno in Facebook stran Stičišča ISKRA.