Obvestila

DO NADALJNJEGA DELAMO OD DOMA

Objavil PiNA 27 oktobra, 2020

Drage prijateljice in dragi prijatelji PiNE, obveščamo vas, da s ponedeljkom, 26. oktobrom 2020, tudi mi začenjamo z delom od doma, z mislijo na družbeno odgovornost in zdravje naše ekipe ter vseh vas, ki nas obiskujete.

Našo komunikacijo in aktivnosti selimo na splet. Vabimo vas, da nam sledite na naših družbenih omrežjih in spletni strani, kjer redno objavljamo novice o našem delu. Za vse informacije smo vam na voljo tudi na e-naslovu info@pina.si.

Ker se zavedamo, da je raba spletnih orodij pogosto tudi izključujoča ter marsikomu ni najbolj blizu, smo se odločili, da (v skladu s smernicami NIJZ) zagotovimo tudi možnost srečanja v živo, po predhodnem dogovoru v zasebno sporočilo ali na e-naslov info@pina.si.

V tem času nemoteno deluje tudi naše stalno informacijsko središče Europe Direct Koper. V kolikor bi želeli prejeti brezplačne informacije na temo EU, vas vabimo, da se obrnete na družbena omrežja in na vodjo središča, na e-naslov mario.benkoc@pina.si.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in upamo, da se kmalu ponovno srečamo, do takrat pa vam želimo vse dobro, pa ostanite zdravi!