Obvestila

PRIJAVE ODPRTE: INOVATIVNA IN BREZPLAČNA USPOSABLJANJA NA PODROČJU MEDKULTURNEGA TURIZMA IN KULINARIKE

Objavil PiNA 14 januarja, 2022

Te zanima delo na področju medkulturnega turizma in kulinarike? Želiš poklicno razvijati sodobne kulinarične ideje in produkte? Delaš v turizmu ali na področju kulinarike in želiš svoja znanja, storitve ali produkte nadgraditi?

Vabimo te, da se prijaviš na inovativna in brezplačna izobraževanja Okusi medkulturnosti. Ker si želimo, da pridobiš čim več znanj in veščin po meri, ti omogočamo, da se udeležiš enega ali več spodnjih sklopov usposabljanj.

Enak program usposabljanja bomo izvedli ločeno na dveh lokacijah – ena izvedba bo v Kopru in druga v Novi Gorici. V primeru poslabšanja epidemiološke situacije bomo usposabljanje izvedli na Zoom-u.

Kdaj bo potekalo usposabljanje?

Od februarja do maja ter oktobra 2022, ob četrtkih in petkih med 16.30 in 20.30 ter ob sobotah med 9. in 16. uro. 15. maja 2022 je predviden tudi start-up vikend. Pridružujemo si pravico do sprememb.

Podrobnejši program z urnikom in lokacijami dobite na tej povezavi

Rok za prijavo na izvedbo v Kopru smo podaljšali do 4. februarja 2022, do 12.00, prijavite pa se lahko že na vse sklope. Rok za prijavo bomo za poznejše sklope odprli ponovno in bo odprt do tedna dni pred začetkom izvedbe. 

Prednost pri prijavi bodo imeli pripadniki in pripadnice manjšinskih skupnosti, posameznice in posamezniki z manjšinskim ali priseljenskim ozadjem (osebno ali v družini, priseljenci prve, druge, tretje itn. generacije, posameznice in posamezniki iz mešanih zakonov in/ali družin …).

Prijave za Novo Gorico bomo odprli v kratkem. V primeru prevelikega števila prijav, bomo udeleženke oz. udeležence izbrali na podlagi oddane prijave.

>> PRIJAVITE SE TUKAJ.