Izobraževanje

PRIDRUŽITE SE NAŠEMU 100-URNEMU USPOSABLJANJU ZA VODJE – CREATORSHIP 2023

Objavil PiNA 24 februarja, 2023

Narava in načini našega dela se spreminjajo, prav tako pa se spreminja tudi okolje, v katerem delamo. Podjetja se srečujejo z večjo kompleksnostjo in novimi izzivi, odločitvami ter kadrom nove generacije, ki si želi drugačnega pristopa, prav tako pa tudi z novimi priložnostmi. Ključ do dobrega vodenja je v tem, da znamo ustvariti okolje za sodelovanje, sprejemanje in razumevanje.

Ustvarjalnost nam omogoča, da ustvarimo, kar še ni obstajalo, spremenimo tisto, kar nam ne služi več in ustvarimo drugačno okolje, tako individualno kot skupaj. Vsak ima potencial za ustvarjalnost, vendar ni vsako okolje, kjer živimo in delamo, naklonjeno ustvarjalnosti. Sprostitev ustvarjalnosti in ustvarjanje varnega prostora, ki spodbuja k sodelovanju, odpira nove perspektive in rešitve ter omogoča razvoj drugačne kulture na delovnem mestu, ki spodbuja inovativnost, visoko učinkovitost ekipe in trajnostni uspeh.

Usposabljanje Creatorship odpira prostor za smer ustvarjalnega in sodelovalnega vodenja.

Podpira vodje, da razmislijo o tem, kdo so, kako upravljajo s človeškimi platmi svojega vodenja, kako lahko v prihodnosti upravljajo nove generacije zaposlenih, se dobro pripravijo na izzive, razvijejo občutljivost in ustvarijo okolje, da lahko njihova ekipa ljudi dela drugače in bolje.

Verjamemo, da naslavljanje čustev in čustvenih stanj, kot so strah, empatija, frustracija in strast, na dolgi rok vpliva na izboljšanje odnosov na delovnem mestu. Del usposabljanja bomo namenili metodam in premislekom, kako lahko vodje z njimi lažje upravljajo tako pri sebi kot tudi v ekipi ter kako jih lahko spremenijo v prednosti ekipe.

Ustvarjalstvo je nova paradigma vodenja, ki prinaša več sočutnega vodenja, sodelovanja in se odziva na družbene, ekonomske in okoljske razmere.

Udeležite se brezplačnega 100-urnega usposabljanja in prinesite več ustvarjalnosti in sodelovanja v svoje ekipe.

 

Komu je usposabljanje namenjeno?

Usposabljanje je namenjeno uveljavljenim in nastajajočim vodjem iz Slovenije. Izvedli ga bomo slovenskem jeziku, z izjemo dveh spletnih delavnic, ki bosta izvedeni v angleškem jeziku.

Za udeležbo je predvidenih 25 prostih mest, osebe pa bomo izbrali na podlagi spletne prijave (več informacij spodaj).

 

Več o programu usposabljanja:

Creatorship je zasnovala naša strokovna ekipa za usposabljanje po posvetovanju z usmerjevalno skupino umetnikov, podjetnikov, svetovalcev za ustvarjalnost, akademikov in nosilcev poslovnih sprememb. Temelji na najnovejših svetovnih raziskavah in praksi na področju razvoja vodenja ter jih združuje s Pinino interdisciplinarno in ustvarjalno prakso sodelovanja med industrijami in področji znanja za ustvarjanje učinka.

Usposabljanje bo vodila izkušena ekipa, ki vam bo v prvi vrsti omogočila odprto, spodbudno in povezano okolje za lastno in skupinsko raziskovanje, saj smo na svoji poti izobraževanj spoznali, da v takšnem okolju ekipe delajo bolje. Spremljali vas bomo na poti raziskovanja, za katero obljubljamo, da bo transformativna.

Vrednost usposabljanja Creatorship je 2.000 €, v letu 2023 pa vseh 25 mest financirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, da bi podprla začetek usposabljanja in razvoj strokovne mreže alumnov.

 

To usposabljanje je za vas, če:

  • želite razviti zaupanje v svojo ustvarjalnost,
  • želite bolj učinkovito sodelovati z ekipami, partnerji in strokovnjaki,
  • vaša ekipa ni povezana in ji primanjkuje novih idej in/ali učinkovitosti,
  • želite v vašo ekipo vpeljati drobne spremembe, ki prinašajo boljše počutje in učinkovito sodelovanje,
  • se mora vaše podjetje prilagoditi novim tržnim razmeram,
  • ste pripravljeni na pomembno spremembo v svojih vodstvenih veščinah in zmogljivostih,
  • želite uporabljati drugačne metode za doslej ustaljene procese,
  • vas sistemi in strukture vaše organizacije ovirajo pri uporabi novih idej.

Pomembni datumi:
Usposabljanje bo potekalo od 11. aprila do 24. junija 2023.
Rok za oddajo prijav je torek, 21. marec 2023 do 17. ure.

 

Če želite prejeti infopack usposabljanja z več informacijami, se prijavite tukaj:
https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/l9a5c5

 

Kliknite tukaj za začetek prijave na usposabljanje:
https://pinaforms.typeform.com/to/RlqqWs33

Za vsa vaša vprašanja in več informacij smo na voljo na creatorship@pina.si.