Dogodki

PRIDRUŽITE SE NAM NA ODPRTJU PROSTOROV KREATIVNEGA CENTRA V KOPRU

Objavil PiNA 12 januarja, 2023

Vabimo vas na odprtje prostorov Kreativnega centra, ki bo v torek, 31. januarja 2023, med 17. in 19. uro, na Tomažičevem trgu 2 v Kopru. 

Kreativni center odpiramo v sklopu projekta BalanCed (vcentru.si), ki ga soustvarjamo: Center za komunikacijo, sluh in govor Portorož (vodilni partner), Cona b.p., NOMED, Zelenci, Kulturno izobraževalno društvo PiNA ter Culture break borders (Norveška).

S projektom želimo podpreti zaposlene in njihove družine pri boljšem upravljanju z izzivi in ustvarjanju ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem.

Del projekta predstavlja Kreativni center, ki bo ponujal pester in popolnoma brezplačen program za otroke in odrasle. V njem se bomo ukvarjali z oblikovanjem keramike, učenjem osnov fotografije, šivanjem oblačil ter zdelavo novih, kreativnih izdelkov iz starih oblačil. V centru bomo skrbeli za dobro počutje ter ponujali varstvo otrok, da se lahko starši sproščeno posvetijo ustvarjanju. 

Dogodek bo priložnost za spoznavanje prostora in programa v centru ter deljenje vtisov na interaktiven način. Hkrati bomo priložnost odprli tudi za prijavo na prihajajoče delavnice. 

V veliko veselje bi nam bilo, če bi se nam pridružili in skupaj z nami v sproščenem vzdušju proslavili odprtje centra. 

 

Vabljeni!