Dogodki

POSVET: ZELENA KOHEZIJA ZA OHRANJANJE IN IZBOLJŠANJE BIODIVERZITETE

Objavil PiNA 8 junija, 2021

Kakšno okolje sanjaš? Zdaj imaš priložnost, da nam poveš svoje najbolj divje sanje na temo ohranjanja in izboljšanja biodiverzitete. Pridruži se nam na dvournem posvetu, v sredo, 16. junija 2021, ob 10. uri, na spletni platformi Zoom.

Posvet bo v osmišljanje prihodnosti zelene kohezijske politike združil strokovno javnost, predstavnike civilne družbe in vse, ki bi želeli prispevati k pozitivni spremembi na področju ohranjana in izboljšanja biodiverzitete.

Z dogodkom želimo pridobiti seznam prioritetnih tem, področij in ukrepov, za katere meniš, da so nujni, da jih naslovi kohezija v obdobju 2021-2027.

Predloge in mnenja, ki jih bomo pridobili s tvojo pomočjo, bomo oblikovali v dokument s priporočili, ki ga bomo posredovali vsem organom, ki v Sloveniji skrbijo za pripravo vsebinskih dokumentov za izvajanje kohezije v obdobju 2021-2027 in jih predstavili na spletnih kanalih projekta.

PRIJAVA
Zaradi omejenosti mest je obvezna prijava na spletnem obrazcu. Rok za prijavo je torek, 15. junij 2021.

O ORGANIZATORJIH
Posvet je organiziran v sklopu projekta Zelena kohezija, ki ga izvajamo Kulturno izobraževalno društvo PiNA in RTV Slovenija (Radio Koper in TV Koper).