Obvestila

IŠČEMO POMOČ PRI IZVEDBI PROMOCIJSKIH AKTIVNOSTI V POVEZAVI Z EVROPSKIMI VOLITVAMI. PRIDRUŽI SE PRAKSI NA PINI

Objavil PiNA 20 decembra, 2023

Si komunikativna oseba in bi nam želel_a pomagati pri izvedbi promocij ob prihajajočih evropskih volitvah? Iščemo 3 študentke oziroma študente za opravljanje plačane prakse na PiNI, z začetkom marca 2024. 

Gre za izjemno priložnost, da okrepiš svoje znanje na področju Evropske unije, pridobiš delovne izkušnje, ki ti bodo služile tudi za naprej ter hkrati prispevaš k boljši ozaveščenosti in informiranosti javnosti o tem, kako pomembno se je udeležiti evropskih volitev. 

Praksa bo obsegala:

  • pripravljalno usposabljanje o osnovah delovanja Evropske unije in o načinih spodbujanja participacije. Pogovorili se bomo o aktivnostih, ki te čakajo v prihodnjih mesecih, pri čemer boš tudi sam_a lahko predlagal_a vsebine, ki bi te zanimale;
  • pripravo in izvedbo promocijskih obiskov na fakultetah ter različnih dogodkih, kjer boš s pomočjo promocijskih materialov in metode “kolo sreče” spodbujal_a mlade k sodelovanju in pogovoru o pomenu aktivne participacije mladih in udeležbe na evropskih volitvah.

Kaj pričakujemo:

  • aktiven študentski status, saj bomo tvojo prakso plačali preko študentskega servisa;
  • odlične komunikacijske veščine, pomagal_a pri izvedbi promocijskih aktivnosti;
  • interes za evropske zadeve, saj gre za teme v povezavi z evropskimi volitvami. 

Plus točke prejmeš, če:

  • imaš čas dopoldne, saj se bo večina aktivnosti izvajala v dopoldanskem času;
  • tudi sam_a verjameš v to, da se je volitev pomembno udeležiti. 

Gre za obseg okvirno 100 ur na osebo (vključno s pripravami in dogodki), od marca do junija 2024. Obstaja možnost, da te kontaktiramo za pripravljalne aktivnosti že v februarju 2024. 

V zameno za tvoj trud ti nudimo redno plačilo, 9 €/uro (neto), podporno okolje za rast in sodelovanje s srčno ekipo. 

Večina aktivnosti bo v Kopru, predvideni pa so tudi obiski fakultet in dogodkov v drugih krajih  obalno-kraške regije, goriške in primorsko-notranjske. 

Prijave zbiramo do 20. januarja 2024, na TEJ POVEZAVI

Na podlagi pregleda prijav bomo izbrano število kandidatk_ov povabili na krajši razgovor. Predviden začetek prakse bo v marcu 2024, po končanem postopku izbire kandidatk_ov.